Maistingi Simonos Cymbaliukaitės skrebučiai

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Maistingi Simonos Cymbaliukaitės skrebučiai

Ingredientai

Saldus skrebutis

  • Sumuštinių duona „Laba aviža“
     1 vnt.
  • Žemės riešutų kremas I LOVE ECO
      pagal skonį
  • obuoliai
     1 vnt.
  • „Lietuvos bitininko“ medus
      pagal skonį
  • granola
      papuošimui

Sūrus skrebutis

  • Sumuštinių duona „Laba aviža“
     1 vnt.
  • Humusas „Rimi Planet“ su burokėliais
     1
  • saulėgrąžų sėklos
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Duoną paskrudinkite sausoje keptuvėje arba skrudintuve.
Užtepkite riešutų kremą ir humusą.
Obuolius pakepinkite ant sviesto su „Lietuvos Bitininko“ medumi apie 3-5 min iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Obuolius sudėkite ant skrebučios su riešutų kremu.
Skrebučius pagardinkite granola ir kepintomis saulėgrąžomis.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas