Maistingi Simonos Cymbaliukaitės skrebučiai

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Maistingi Simonos Cymbaliukaitės skrebučiai

Ingredientai

Saldus skrebutis

  • Sumuštinių duona „Laba aviža“
     1 vnt.
  • Žemės riešutų kremas I LOVE ECO
      pagal skonį
  • obuoliai
     1 vnt.
  • „Lietuvos bitininko“ medus
      pagal skonį
  • granola
      papuošimui

Sūrus skrebutis

  • Sumuštinių duona „Laba aviža“
     1 vnt.
  • Humusas „Rimi Planet“ su burokėliais
     1
  • saulėgrąžų sėklos
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Duoną paskrudinkite sausoje keptuvėje arba skrudintuve.
Užtepkite riešutų kremą ir humusą.
Obuolius pakepinkite ant sviesto su „Lietuvos Bitininko“ medumi apie 3-5 min iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.
Obuolius sudėkite ant skrebučios su riešutų kremu.
Skrebučius pagardinkite granola ir kepintomis saulėgrąžomis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Tuna melt sumuštinis

20min • Lengvas

Sūrūs varškėčiai

15min • Lengvas