Lengvas užkandis - ryžių trapučių „pica“ su itališku padažu

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Lengvas užkandis - ryžių trapučių „pica“ su itališku padažu

Ingredientai

  • Visų grūdo dalių ryžių trapučiai RIMI su jūros druska
     3 vnt.
  • Kietasis tarkuotas sūris RIMI
      pagal skonį
  • Picų padažas RIMI
      pagal skonį
  • Fasuotas bazilikas
     1

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 1 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ryžių trapučius aptepkite itališku picų padažu.
Pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.
Trapučius pašildykite orkaitėje arba mikrobangų krosnelėje, kol sūris išsilydis.
Pagardinkite šviežiais ar džiovintais bazilikais ar kitomis mėgstamomis žolelėmis.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė