Ledinis šokoladas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Ledinis šokoladas

Ingredientai

  • kokosų aliejus
     200 g
  • juodasis šokoladas
     250 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 12 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Gardus ledinis šokoladas, kurį labai lengva pagaminti. Puikiai atrodo sudėtas į dailią dėžutę ir tinka dovanoti. Ledinį šokoladą galite pagardinti, pavyzdžiui, konjaku arba romu, pritaikydami suaugusiųjų skoniui.
Ištirpdykite kokosų riebalus puode. Stambiai sukapokite šokoladą ir suberkite į kokosų riebalus, stipriai maišykite, kol šokoladas ištirps.
Supilstykite tešlą ąsočiu į formeles. Laikykite šaltai, kol sustings.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis