Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Smidrus nuplikę verdančiu vandeniu perliekite lediniu vandeniu.
Įkaitinkite keptuvę su aliejumi, suberkite susmulkintą česnaką, pakepkite 30 sekundžių, suberkite pjaustytą plonais šiaudeliais pankolį ir pakepkite apie 2 minutes, kol suminkštės. Suberkite špinatus, sumaišykite su keptais pankoliais, pagardinkite druska, pipirais ir nuimkite nuo kaitros.
Ant aliuminio folijos lapo dėkite kepimo popieriaus lapą. Kepimo popieriaus centre dėkite kepto pankolio ir špinatų mišinį, ant jų – pjaustytus ananasus, valgomuosius smidrus, lašišų filė. Aliuminio folijos kraštus užlankstykite taip, kad liktų tik mažas apie 2–3 cm tarpelis, kad išeitų garai. Dėkite foliją su valgomaisiais smidrais ir lašišų filė ant įkaitintų grotelių. Kepkite apie 20 minučių.