Kokosinė kario sriuba
-
Gaminimas 40min
-
Vidutinis
Ingredientai
Ingredientai:
-
alyvuogių aliejus2 šaukštas (-ai)
-
pievagrybiai150 g
-
ciberžolė1 šaukštelis (-iai)
-
imbieras40 g
-
raudonojo kario pasta2 šaukštas (-ai)
-
vištienos sultinys1 l
-
žuvies padažas1 šaukštas (-ai)
-
kokosų pienas400 ml
-
rudasis cukrus1 šaukštelis (-iai)
-
žalioji citrina1 vnt.
-
sojos pupelės100 g
-
rūkyto upėtakio filė2 vnt.
-
virtos tigrinės krevetės150 g
-
kalendrapatiekiant
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Alyvuogių aliejuje pakepinkite pievagrybius, citrinžolę, imbierą, įdėkite kario pastą.
Užpilkite vištienos sultinį.
Įdėkite žuvies padažo, supilkite koksų pieną. Virkite maišydami.
Įdėkite rudąjį cukrų, išspauskite žaliosios cirtinos sultis, sudėkite sojos pupeles.
Supjaustykite ir sudėkite ūpėtakio filė gabalėlius, taip pat suberkite krevetes.
Patiekite su kalendros lapeliai.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša