Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais
-
Gaminimas 45min
-
Vidutinis
![Kepti obuoliai su migdolais, karameliniu padažu ir ledais](https://res.cloudinary.com/rimibaltic-web/image/upload/b_white,c_fill,f_auto,h_675,q_auto,w_1200/v2024072605/web-cms/R99725901.jpg)
Ingredientai
-
migdolai200 g
-
kambario temperatūros sviestas50 g
-
kiaušinių tryniai2 vnt.
-
dideli obuoliai3 vnt.
Karamelinis padažas
-
cukrus RIMI100 g
-
plakamoji grietinėlė100 ml
-
Agavų sirupas100 ml
Patiekimas
-
vaniliniai ledaipagal skonį
-
Purškiama grietinėlėpagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Sumaišykite cukrų, grietinėlę ir sirupą plačiame puode storu dugnu. Gerai užvirinkite mišinį, kol temperatūra bus 115 °C.
Patiekite obuolius su karštu karameliniu padažu ir ledais ar plakta grietinėle.