Kepti obuoliai su avižiniais dribsniais ir figomis

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Kepti obuoliai su avižiniais dribsniais ir figomis

Ingredientai

Ingredientai

  • obuoliai
     4 vnt.
  • avižiniai dribsniai (geriau smulkesni)
     2 šaukštas (-ai)
  • šviežios datulės
      4 vnt.
  • migdolų gėrimas
     2 šaukštas (-ai)
  • varškė
     4 šaukštas (-ai)
  • cinamonas
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • ispaninių šalavijų (chia) sėklos
     1 šaukštas (-ai)
  • pekano riešutai (arba kiti mėgstami)
     1 šaukštas (-ai)
  • vanilinis cukrus
     1 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išskobkite obuolius. Datules supjaustykite. Sumaišykite visas įdaro sudedamąsias dalis ir supilkite į obuolių vidų. Juos pašaukite į iki 1800C įkaitintą orkaitę ir kepkite 15-20 min.

Panašūs receptai

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė