Kepti ant grotelių arbūzo ir persikų gabalėliai su vaniliniais ledais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Kepti ant grotelių arbūzo ir persikų gabalėliai su vaniliniais ledais

Ingredientai

  • arbūzas
     1 vnt.
  • persikai
     6 vnt.
  • vaniliniai ledai
     500 g
  • čiobreliai
      papuošimui
  • alyvuogių aliejus
      patepti vaisius prieš kepant

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Arbūzą supjaustykite trikampiais. Persikus perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliukus. Vaisius patepkite aliejumi. Tam naudokite konditerinį teptuką.
Arbūzo gabalėlius ir persikus pakepkite ant įkaitintų grotelių apie 5–8 minutes, kol gražiai apskrus. Keptus vaisius patiekite su ledais. Papuoškite čiobrelių lapeliais.

Panašūs receptai

Daržovių šašlykas

30min • Lengvas

Jautienos mėsainiai

30min • Lengvas