Jautienos kepsnys su kava ir kardamonu

  • Gaminimas 40min
  • Lengvas
Jautienos kepsnys su kava ir kardamonu

Ingredientai

  • jautienos išpjova
     1 vnt.
  • malti kardamonai
     2 šaukštas (-ai)
  • tirpioji kava
     2 šaukštas (-ai)
  • česnakas
     4 skiltelė (-ės)
  • aitriųjų paprikų dribsniai
     1 šaukštelis (-iai)
  • alyvuogių aliejus
     4 šaukštas (-ai)
  • fasuotos petražolės
     3 šaukštas (-ai)
  • granatas
     0.5 vnt.
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 7 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Jautienos išpjovą nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Pašalinkite plėveles.
Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite.

Dubenėlyje sumaišykite prieskonius, kavą, česnaką. Prieskonių mišiniu įtrinkite mėsą ir padėkite į šaldytuvą 20 minučių pasimarinuoti.

Jautienos išpjovą aptepkite aliejumi, dėkite ant įkaitintų grotelių ir pakepkite apie 4 minutes iš visų pusių. Iškeptą kepsnį apsukite folija, padėkite 10 minučių į šoną.
Kepsnį supjaustykite, patiekite su granatų sėklytėmis, petražolėmis. Galite patiekti su keptomis bulvytėmis.

Panašūs receptai

Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).