Imbierinis putojantis kokteilis su granatais ir ananasais

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Imbierinis putojantis kokteilis su granatais ir ananasais

Ingredientai

Ingredientai:

  • imbierinis gėrimas ROCHESTER DARK GINGER
     400 ml
  • putojantis nealkoholinis baltasis vynas
     300 ml
  • granatų sultys
     100 ml
  • granatas
     5 šaukštas (-ai)
  • ananasas
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išlukštenkite granato sėklas. Galite išbandyti tokį būdą: granatą perpjaukite pusiau ir apvertę puseles daužydami mediniu šaukštu per žievę iškratykite sėklas. 

Dalį ananaso supjaustykite smulkiais kubeliais, o vieną  griežinėlį supjaustykite į 4 dalis (bus papuošimui). 

 Giliame inde išmaišykite visus ingredientus (pasilikite dalį ananaso papuošimui). 

Gėrimą išpilstykite į aukštas taures. Jų kraštus papuoškite ananasų griežinėliais. Gėrimą patiekite šaltą.
 

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė