Šis receptas yra skirtas 3 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų.
Supjaustykite vištienos filė vidutinio dydžio gabalėliais ir kepkite keptuvėje 5 minutes su kuminu, česnakų granulėmis, aitriąja paprika, pipirais ir druska.
Sudėkite konservuotus pomidorus. Troškinkite ant vidutinės temperatūros kol vištiena iškeps.
Paruoškite paprikas: nupjaukite viršūnėlę taip, kad vėliau galėtumėte sudėti įdarą ir vėl uždengti. Išimkite sėklas. Išpjaustykite norimus ornamentus.
Dideliame puode užvirkite vandenį.
Paprikas sudėkite į verdantį vandenį ir virkite 5 minutes, kol suminkštės. Išimkite iš vandens.
Pagal instrukcijas ant pakuotės išvirkite ryžius.
Dideliame inde sumaišykite įdarą: keptą vištieną, virtus ryžius, konservuotas pupeles ir didžiąją dalį tarkuoto sūrio.