Gvakamolė
-
Gaminimas 30min
-
Lengvas

Ingredientai
-
Avokadai3 vnt.
-
Šviežiai išspaustos žaliųjų citrinų sultys1 šaukštas (-ai)
-
Svogūnai1 vnt.
-
Česnakai1 skiltelė (-ės)
-
Pipirai RED CAYENNE0.5 vnt.
-
Avietiniai pomidorai1 vnt.
-
Kalendros0.5 ryšulėlis (-iai)
-
Druska ir pipiraiPagal skonį
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Gvakamolė puikiai tinka patiekti su ant grotelių kepta mėsa.
Avokadus perpjaukite, išimkite kauliukus ir išskobkite minkštimą. Supjaustykite minkštimą mažais gabalėliais arba susmulkinkite iki lygios masės.
Labai smulkiai sukapokite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką, pomidorą ir kalendrą. Sumaišykite visus produktus ir pagardinkite druska bei pipirais.