Daržovių fajita

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Daržovių fajita

Ingredientai

  • grybai PORTOBELLA
     3 vnt.
  • virtos kukurūzų burbuolės
     2 vnt.
  • raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • česnakas
     1 skiltelė (-ės)
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • raudonėlis
     1 šaukštelis (-iai)
  • alyvuogių aliejus
     4 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • tortilijos
     1 pakuotė (-ės)
  • kalendros
     25 g

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, druską, pipirus, raudonėlį, sutarkuotą česnaką, įspauskite citrinos sulčių ir išmaišykite.
Paprikas ir svogūną supjaustykite ketvirčiais. Dubenyje sumaišykite paruoštas daržoves ir grybus su paruoštu marinatu ir palikite 1 valandai.
Ant įkaitintų grotelių dėkite paprikas, kukurūzus, grybus, svogūnus. Kepkite apie 8–10 minučių.
Iškeptas daržoves ir grybus supjaustykite juostelėmis.
Nuo kukurūzų burbuolių peiliu nupjaukite minkštąją dalį.
Tortiliją pašlakstykite vandeniu, dėkite ant grotelių ir trumpai pašildykite.
Ant tortilijos dėkite šaukštą gvakamolės, supjaustytas daržoves, grybus, padažą, šviežios kalendros.

Panašūs receptai

„Buffalo“ dešrainis

35min • Lengvas

„Čikagos“ dešrainis

30min • Lengvas

Prancūziškas dešrainis

30min • Lengvas