Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Slyvas supjaustykite mažais gabalėliais. Nulupkite ir supjaustykite svogūną ir česnaką.
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps permatomas. Suberkite česnaką, džiovintas slyvas, sudė-kite pomidorų pastą. Viską pamaišykite. Įpilkite trintų pomidorų, viskio, Vorčesterio padažo, įberkite cukraus, druskos, aitriosios paprikos miltelių, rūkytos paprikos miltelių ir pipirų. Viską išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami virkite padažą apie 15 minučių. Išvirtą padažą sutrinkite su elektriniu trintuvu ir supilkite į užsukamą indelį. Padažą galite laikyti šaldy-tuve apie 1 savaitę.