Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ryžius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
Vidutinio dydžio dubenyje išmaišykite prieskonius: paprikos miltelius, kuminus, čiobrelius, raudonėlius, druską. Imkite lašišų filė, supjaustykite gabaliukais ir įtrinkite prieskonių mišiniu.
Įkaitinkite keptuvę, dėkite lašišų filė ir kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių. Iškeptą filė padėkite į lėkštę atvėsti.
Mangus ir avokadą nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite kaulus, su šaukštu išskaptuokite minkštą vaisių dalį ir supjaustykite kubeliais.
. Saliero stiebą supjaustykite kubeliais.
Laiškinius česnakus ir mėtas sukapokite.
Paruoškite padažą. Dubenyje išmaišykite citrinos žievelę, 2 šaukštus citrinos sulčių, smulkiai sukapotą aitriąją raudonąją papriką, cukrų ir druską su aliejumi.