„Čikagos“ dešrainis

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
„Čikagos“ dešrainis

Ingredientai

  • kepamosios „Black Angus“ jautienos dešrelės
     4 vnt.
  • bandelės dešrainiams
     4 vnt.
  • salotų COSBERG lapai
     4 vnt.
  • vyšniniai pomidorai
     8 vnt.
  • agurkų ir garstyčių salotos
     4 šaukštas (-ai)
  • svogūnėliai „Shallot“
     1 vnt.
  • marinuoti aštrūs agurgėliai
     120 g
  • marinuoti aštrūs pipirai
      pagal skonį
  • krapai
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Valgomuosius svogūnėlius „Shallot“ ir salotas susmulkinkite. Pomidorus supjaustykite griežinėliais.
Dešreles pašlakstykite aliejumi ir dėkite ant įkaitinto griliaus. Kepkite vartydami apie 8 minutes. Į paruoštas aguonines bandeles dėkite marinuotų agurkų su garstyčiomis, smulkintų salotų lapus, marinuotų agurkėlių, smulkintų svogūnėlių, pomidorų griežinėlių, keptas dešreles, aštrių pipirų. Užbarstykite kapotų krapų.

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas