„Buffalo“ dešrainis

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
„Buffalo“ dešrainis

Ingredientai

  • rūkytos dešrelės
     4 vnt.
  • dešrainių bandelės
     4 vnt.
  • sūris su mėlynuoju pelėsiu
     50 g
  • grietinė
     2 šaukštas (-ai)
  • majonezas
     3 šaukštas (-ai)
  • salieras
     1 vnt.
  • aštrus padažas
     4 šaukštelis (-iai)
  • salotų lapai
     4 vnt.

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Dalį mėlynojo sūrio išsukite su grietine ir majonezu iki vientisos masės. Labai smulkiai susmulkinkite saliero stiebą. Rūkytas dešreles paruoškite, kaip nurodyta instrukcijoje ant pakuotės.
Į bandelę dėkite salotos lapą, sūrio masę, susmulkintą saliero stiebą, dešrelę, pagardinkite aštriu padažu, pabarstykite sūrio trupiniais. Papuoškite saliero lapeliais.

Panašūs receptai

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas