„Bearnaise“ padažas

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
„Bearnaise“ padažas

Ingredientai

  • kiaušiniai (tik truniai)
     2 vnt.
  • citrina
     0.25 vnt.
  • sviestas
     100 g
  • kaparėliai kapoti
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • peletrūnas
     1 šakelė
  • druska
     
  • pipirai
     

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sviestą išlydykite. Į aukštą dubenėlį atskirkite 2 kiaušinių trynius, įpilkite truputį lydyto sviesto ir plakite.
Po truputį supilkite likusį lydytą sviestą ir plakite iki grietinės konsistencijos.
Į padažą įspauskite citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų. Į padažą suberkite kapotus kaparėlius, peletrūnus ir lengvais judesiais išmaišykite.

Panašūs receptai

Kepti, įdaryti avokadaI

30min • Lengvas

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis

Lipnūs sparneliai

25min • Lengvas