„Bearnaise“ padažas

  • Gaminimas 30min
  • Vidutinis
„Bearnaise“ padažas

Ingredientai

  • kiaušiniai (tik truniai)
     2 vnt.
  • citrina
     0.25 vnt.
  • sviestas
     100 g
  • kaparėliai kapoti
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • peletrūnas
     1 šakelė
  • druska
     
  • pipirai
     

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Sviestą išlydykite. Į aukštą dubenėlį atskirkite 2 kiaušinių trynius, įpilkite truputį lydyto sviesto ir plakite.
Po truputį supilkite likusį lydytą sviestą ir plakite iki grietinės konsistencijos.
Į padažą įspauskite citrinos sulčių, įberkite druskos, pipirų. Į padažą suberkite kapotus kaparėlius, peletrūnus ir lengvais judesiais išmaišykite.

Panašūs receptai

Takai su lėtai troškinta mente

1h 30min • Vidutinis

Fetos padažas

20min • Lengvas
Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).