Žalių vaisių salotos

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Žalių vaisių salotos

Ingredientai

  • žaliosios besėkles vynuogės
     200 g
  • žalias obuolys
     1 vnt.
  • geltonieji kiviai
     3 vnt.
  • žaliosios citrinos
      sultys
  • medus
     2 šaukštas (-ai)
  • čiobreliai
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vynuogių uogas atskirkite nuo šakelių ir padėkite šaltai.
Obuolį nuplaukite, perpjaukite per pusę, išimkite sėklytes plonai supjaustykite.
Kivius nulupkite ir supjaustykite. Medų sumaišykite su žaliosios citrinos sultimis.
Vaisius sudėkite į dubenį, užpilkite medaus padažo, išmaišykite ir sudėliokite į mažesnius indelius.
Ant žalių vaisių salotų užberkite čiobrelių lapelių.

Panašūs receptai

Varškėčiai

20min • Lengvas