Žalieji smidrai su česnaku ir parmezanu

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Žalieji smidrai su česnaku ir parmezanu

Ingredientai

  • Česnakai
     2 skiltelė (-ės)
  • Alyvuogių aliejus
     2 šaukštas (-ai)
  • Žalieji smidrai
     20 vnt.
  • Druska ir pipirai
      pagal skonį
  • Balzaminis acto kremas
     2 šaukštas (-ai)
  • Sūris Selection by Rimi Parmigiano Reggiano
     100 g

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Šis žaliųjų smidrų receptas yra įrodymas, kad skaniausia - tai kas paprasčiausia. Apkepkite žaliuosius smidrus su tyru alyvuogių aliejumi ir trupučiu česnako, o tada apibarstykite šviežiai tarkuotu parmezano sūriu ir trupučiu balzaminio acto. Smidrai bus dar gardesni jei kepsite ant grotelių.

Įkaitinkite orkaitę iki 225 ° C. Įdėkite ir įkaitinkite lėkštę.
Nulupkite ir supjaustykite česnaką. Sumaišykite jį su alyvuogių aliejumi.
Nulaužkite arba nupjaukite apie 2 cm apatinę šparagų dalį. Šparagus sumaišykite su česnakiniu aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
Dėkite šparagus ant įkaitintos lėkštės ir padėkite į orkaitės vidurį 3-4 minutėms.
Patiekite šparagus su balzamiko actu ir parmezanu.

Panašūs receptai

Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).