Velykų šokoladas

  • Gaminimas 15min
  • Lengvas
Velykų šokoladas

Ingredientai

  • Juodasis šokoladas Rimi
     100 g
  • Migdolai šokolade RIMI
     50 g
  • Zefyriniai saldainiai RIMI MINI MARSHMALLOWS
     20 g

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ištirpinkite šokoladą.
Išdėliokite ant kepimo popieriaus, suteikite norimą formą.

Kol šokoladas dar nesustingęs, papuoškite migdolais šokolade ir zefyrais.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Citrininis tiramisu

40min • Vidutinis

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis