Traškių daržovių mini tartaras su „Rio Mare“ rausvųjų lašišų paštetu

  • Gaminimas 10min
  • Lengvas
Traškių daržovių mini tartaras su „Rio Mare“ rausvųjų lašišų paštetu

Ingredientai

Ingredientai:

  • „Rio Mare Paté Pink Salmon“ rausvųjų lašišų paštetas
     1 pakuotė (-ės)
  • cukinija
     1 vnt.
  • morka
     1 vnt.
  • laiškinis svogūnas
     0.5 vnt.
  • saliero stiebai
     2 vnt.
  • alyvuogių aliejus
     30 g
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • tarkuota citrinos žievelė
      papuošimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Morką nuskuskite, visas likusias daržoves nuplaukite ir supjaustykite mažais kubeliais, suberkite į dubenį ir pagardinkite tarkuota citrinos žievele, aliejumi, druska ir pipirais.

Sudėkite daržovių tartarą į mažas stiklinaites ar šaukštus, tada jas pagardinkite rausvųjų lašišų pašteto karūna. Dar galite papuošti šakele krapų arba pabarstyti smulkia citrinos žievele.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Marinuota lašiša

1h 30min • Lengvas