Tilapijos filė su aštriomis ananasų salotomis

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 15min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • atvėsintos tilapijos filė
     4 gabalėlis (-iai)
  • penkių pipirų
     1 žiupsnelis (-iai)
  • kalendros mišinio
     1 žiupsnelis (-iai)
  • maltos uoginės paprikos
     0.25 arbat. šaukštelis (-iai)
  • druskos
     0.25 arbat. šaukštelis (-iai)
  • aliejaus RIMI
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • ananaso
     400 g
  • slyvinių pomidorų
     5 vnt.
  • svogūno
     1 vnt.
  • šviežių kalendrų
     1 žiupsnelis (-iai)
  • šviežios aitriosios paprikos
     15 g
  • ryžių acto
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • žaliosios citrinos
     1 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Tilapijos filė pabarstykite iš abiejų pusių 5 pipirų mišiniu, uogine paprika ir druska. Pamarinuokite bent 10 min.

Keptuvėje įkaitintame aliejuje kepkite žuvį po 4 min. iš abiejų pusių.

Kol žuvis kepa, paruoškite garnyrą. Supjaustykite ananasą, pomidorus, susmulkinkite svogūną, kalendras ir aitriąją papriką norimo dydžio gabaliukais. Viską atsargiai sumaišykite dideliame dubenyje kartu su aliejumi, ryžių actu, druska ir uogine paprika.

Didelėje lėkštėje patiekite tilapijos filė su ananasų salotomis.

Papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis.

Skanaus!

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.