Sušildanti ryžių makaronų, vištienos ir imbiero sriuba

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Vidutinis

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • vištienos arba daržovių sultinio
     500 ml
  • kokosų pieno
     400 ml
  • vištienos filė
     175 g
  • nedidelės imbiero šaknies
     1 vnt.
  • citrinžolės stiebelio
     1 vnt.
  • česnako
     1 skiltelė (-ės)
  • mažos aitriosios paprikos
     1 vnt.
  • ryžių makaronų
     50 g
  • džiovintų valgomųjų dantenių (shiitake grybų)
     4 vnt.
  • laiškinių svogūnų
     2 vnt.
  • sojų padažo
     1 šlakelis (-iai)
  • druskos
     1 žiupsnelis (-iai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Vandenyje išmirkytus grybus virkite 10–15 min., atvėsinkite ir supjaustykite.

Atskirame dubenyje ryžių makaronus užpilkite šiltu vandeniu ir palaikykite, kol suminkštės. Į verdantį sultinį suberkite susmulkintą česnaką, imbierą, citrinžolę, šiaudeliais supjaustytą vištieną ir pavirkite 5 min.

Sudėkite paruoštus valgomuosius dantenius, makaronus, supilkite kokosų pieną, pagal skonį pagardinkite aitriąja paprika ir virkite dar 5 min.

Prieš patiekdami sriubą paskaninkite pjaustytais svogūnų laiškais ir šlakeliu sojų padažo.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.