Šokoladinis tortas su avietėmis

  • Gaminimas 1h
  • Vidutinis
Šokoladinis tortas su avietėmis

Ingredientai

Ingredientai:

  • šokoladinis biskvitas
     1 vnt.
  • grietinėlė 30 % riebumo
     500 ml
  • cukraus pudra
     3 šaukštas (-ai)
  • maskarponės sūris
     250 g
  • avietės
     400 g
  • stipri juoda arbata su šaukšeliu medaus
     100 ml

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pirmiausia dubenyje gerai išsukite maskarponės sūrį. Biskvitą perpjaukite išilgai į tris dalis.

 Kitame inde išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Atsargiai maišydami grietinėlę dėkite po 1 šaukštą maskarponės sūrio.

Biskvitus suvilgykite arbata. Imkite vieną biskvito dalį, pertepkite su paruošta grietinėle, dėkite aviečių ir dar uždėkite kremo. Tada antrą biskvitą pertepkite grietinėle ir t. t. Tortas turi būti su dviem kremo sluoksniais. Tada uždėkite trečią biskvito dalį ir torto viršų aptepkite grietinėle. 

Papuoškite avietėmis.

Panašūs receptai

Degintas sūrio pyragas

40min • Lengvas
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė
Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Citrininis tiramisu

40min • Vidutinis