Šokoladinis tortas su avietėmis

  • Paruošimas 30min ,  Gaminimas 30min
  • Vidutinis

Ingredientai

Ingredientai:

  • šokoladinis „Mano dienai“ biskvitas
     1 vnt.
  • grietinėlė 30 % riebumo
     500 ml
  • cukraus pudra
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • maskarponės sūris
     250 g
  • avietės
     400 g
  • stipri juoda arbata su šaukšeliu medaus
     100 ml

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Pirmiausia dubenyje gerai išsukite maskarponės sūrį. Biskvitą perpjaukite išilgai į tris dalis.

 Kitame inde išplakite grietinėlę su cukraus pudra. Atsargiai maišydami grietinėlę dėkite po 1 šaukštą maskarponės sūrio.

Biskvitus suvilgykite arbata. Imkite vieną biskvito dalį, pertepkite su paruošta grietinėle, dėkite aviečių ir dar uždėkite kremo. Tada antrą biskvitą pertepkite grietinėle ir t. t. Tortas turi būti su dviem kremo sluoksniais. Tada uždėkite trečią biskvito dalį ir torto viršų aptepkite grietinėle. 

Papuoškite avietėmis.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Panašūs receptai

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.