Skrebutis su pievagrybiais ir šparagais

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai

  • raudonasis svogūnas
     1 vnt.
  • pievagrybiai
     450 g
  • sviestas
     1 valg. šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • džiovintos petražolės
     2 arbat. šaukštelis (-iai)
  • šparagai
     250 g
  • skrebutis (batono riekelė)
     4 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite šparagus sūdytame vandenyje.

Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais. Tada supjaustykite pievagrybius ir viską kepkite keptuvėje su sviestu. 

Paskrudinkite skrebučius, uždėkite virtus šparagus ir pievagrybius su svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!