Šiltos bulguro salotos su lašiša

  • Gaminimas 55min
  • Vidutinis

Spustelėdami "YouTube" paleidimo mygtuką sutinkate, kad RIMI receptų vaizdo įrašai, kuriuos pasirinksite, būtų įkelti iš "YouTube" ir kad būtų taikomi "YouTube" privatumo nustatymai ir privatumo politika.

Ingredientai

Ingredientai:

  • daržovių sultinys
     1 vnt.
  • vanduo
     1 l
  • bulguras
     500 g
  • lašišos filė
     2 gabalėlis (-iai)
  • druska
     0.5 šaukštelis (-iai)
  • itališki žolelės
     1 šaukštas (-ai)
  • malta paprika
     1 šaukštas (-ai)
  • Kajeno pipirai
     1 šaukštas (-ai)
  • sojos padažas
     1 šaukštas (-ai)
  • medus
     1 šaukštas (-ai)
  • aliejus
     3 šaukštas (-ai)
  • pomidorai
     150 g
  • baltosios pupelės
     100 g
  • juodosios pupelės
     100 g
  • laiškiniai česnakai
     20 g
  • aliejus
     50 ml
  • cirtina
     0.5 vnt.
  • medaus garstyčios
     1 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Išvirkite bulgurą daržovių sultinyje ir palikite išbrinkti.

Sudėkite kartu visus prieskonius, sojos padažą, medų, aliejų ir viską išmaišykite. Tepkite ant lašišos gabaliukų prieš kepant. Kepkite orkaitėje ar grilyje 20 min 180 °C.

Į bulgurą sudėkite pjaustyus pomidorus, baltąsias ir juodąsias pupeles, laiškinius česnakus ir viską išmaišykite.

Padažui sumaišykite 50 ml aliejaus, citrinos sultis ir garstyčias su medumi – pagardinkite salotas.

Panašūs receptai

Vienos skardos lašiša

35min • Vidutinis