Šilauogių ir avižinių dribsnių naktinė košė pusryčiams

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 5min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Šviežios šilauogės
     100 g
  • Greitai paruošiami avižiniai dribsniai
     200 g
  • Nesaldintas migdolų pienas
     750 ml
  • Klevų sirupas
     3 valg. šaukštas (-ai)
  • Mėtų lapeliai
      papuošimui

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Avižinius dribsnius, CHIA sėklas, migdolų pieną ir klevų sirupą supilkite į didelį dubenį. Viską gerai išmaišykite. Sukrėskite į stiklainius (2/3 tūrio), uždenkite dangteliais ir palikite šaldytuve per naktį.

Ryte įmaišykite šilauogių, keletą uogų palikite papuošti.

Papuoškite mėtų lapeliais, uogomis arba susmulkintais riešutais. Patiekite.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!