Nekeptas avokadų pyragas su kiviais
-
Gaminimas 2h
-
Vidutinis

Ingredientai
Ingredientai:
-
Avižiniai miltai50 g
-
Migdolų miltai50 g
-
Kokosų drožlės30 g
-
Džiovintos datulės70 g
-
Džiovinti abrikosai70 g
-
Kokosų aliejus30 ml
Ingredientai pirmam sluoksniui:
-
Avokadai2 vnt.
-
Žaliosios citrinos1 vnt.
-
Nerafinuotas cukrus1 šaukštas (-ai)
-
Kokosų aliejus30 ml
Ingredientai antram sluoksniui:
-
Anakardžių riešutai350 g
-
Kokosų gėrimas150 ml
-
Nerafinuotas cukrus4 šaukštas (-ai)
-
Kokosų aliejus70 ml
-
Apelsinų sultys500 ml
Ingredientai papuošimui:
-
Kiviai2 vnt.
-
Granatai0.5 Pieces
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Iš vakaro apmerkite anakardžių riešutus vandenyje, kad šie suminkštėtų.
Datules ir abrikosus panardinkite šiltame vandenyje 10 minučių.
Mirkytus vaisius susmulkinkite į mažus gabalėlius (arba sutrinkite į tyrę trintuvu), sumaišykite su avižų ir riešutų miltais bei kokoso drožlėmis.
Ištirpinkite kokosų aliejų ir supilkite jį kitus ingredientus.
Kruopščiai išmaišykite tešlą. Padenkite kepimo formą kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite pagrindo tešlą. Drėgnais pirštais prispauskite ją prie indo dugno. Padėkite formą į šaldytuvą.
Paruoškite įdarą. Maišytuvu išplakite avokadų minkštimą. Sumaišykite žaliųjų citrinų sultis, cukrų ir kokosų aliejų. Tolygiai paskirstykite avokadų mišinį ant pyrago pagrindo ir dėkite pyragą į šaldiklį.
Riešutų mišinį tolygiai paskirstykite ant avokadų sluoksnio ir dėkite formą į šaldiklį 2–3 valandoms arba per naktį.
Išimkite pyragą iš formos, papuoškite kivio griežinėliais ir granatų sėklomis. Skanaus!
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša