Šis receptas yra skirtas 10 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Iš vakaro apmerkite anakardžių riešutus vandenyje, kad šie suminkštėtų.
Datules ir abrikosus panardinkite šiltame vandenyje 10 minučių.
Mirkytus vaisius susmulkinkite į mažus gabalėlius (arba sutrinkite į tyrę trintuvu), sumaišykite su avižų ir riešutų miltais bei kokoso drožlėmis.
Ištirpinkite kokosų aliejų ir supilkite jį kitus ingredientus.
Kruopščiai išmaišykite tešlą. Padenkite kepimo formą kepimo popieriumi ir tolygiai paskirstykite pagrindo tešlą. Drėgnais pirštais prispauskite ją prie indo dugno. Padėkite formą į šaldytuvą.
Paruoškite įdarą. Maišytuvu išplakite avokadų minkštimą. Sumaišykite žaliųjų citrinų sultis, cukrų ir kokosų aliejų. Tolygiai paskirstykite avokadų mišinį ant pyrago pagrindo ir dėkite pyragą į šaldiklį.
Riešutų mišinį tolygiai paskirstykite ant avokadų sluoksnio ir dėkite formą į šaldiklį 2–3 valandoms arba per naktį.
Išimkite pyragą iš formos, papuoškite kivio griežinėliais ir granatų sėklomis. Skanaus!