Moliūgų sėklų sviestas su kakava

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Moliūgų sėklų sviestas su kakava

Ingredientai

  • moliūgų sėklos
     350 g
  • aliejus
     9 šaukštas (-ai)
  • kakava
     3 šaukštas (-ai)
  • druska
     0.25 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 7 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Moliūgų sėklas pakepinkite orkaitėje įkaitintoje iki 165 °C apie 5–8 min. Suberkite moliūgų sėklas į virtuvinį kombainą kartu su aliejumi ir sutrinkite iki vientisos masės. Suberkite kakavą ir druską. Viską gerai išmaišykite.
Moliūgų sėklų sviestą sudėkite į stiklinį indelį, laikykite kambario temperatūroje iki mėnesio.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė