Karšto vyno gėrimas su apelsinais ir spanguolėmis

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 10min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • nealkoholinis raudonasis vynas „Früchie Punsch“
     750 ml
  • apelsinai
     3 vnt.
  • karšto vyno prieskonių mišinys
     1 pakuotė (-ės)
  • rudasis cukrus
     50 g
  • šviežios spanguolės
     100 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Apelsinus supjaustykite plonais žiedeliais. 

 Į puodą supilkite vyną, suberkite prieskonius, cukrų, apelsinų žiedelius. Pakaitinkite 10 min. retkarčiais pamaišydami. Stebėkite, kad gėrimas neužvirtų. 

Patarimas: jei neturite karšo vyno prieskonių mišinio, naudokite šiuos prieskonius: 4 anyžių žvaigždeles, 6 gvazdikėlius, 1 šaukštelį imbiero, žiupsnelį muskatų, cinamono lazdelę ir apelsinų žieveles.
 

Gėrimą nukelkite nuo kaitros. Suberkite spanguoles ir uždengę puodą 10 min. leiskite gėrimui pribręsti. 

Karštą vyną išpilstykite į taures.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Panašūs receptai