Imbieriniai medaus triufeliai

  • Gaminimas 25min
  • Lengvas
Imbieriniai medaus triufeliai

Ingredientai

  • kakava 22 %
     100 g
  • graikiniai riešutai
     100 g
  • moliūgų sėklos
     50 g
  • datulės be kauliukų
     200 g
  • medus
     2 šaukštas (-ai)
  • malti imbierai
     1 šaukštelis (-iai)
  • ciberžolė
     1 šaukštelis (-iai)
  • druska
     0.5 šaukštelis (-iai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 7 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Riešutus, moliūgų sėklas sutrinkite su virtuviniu kombainu. Sudėkite kartu datules, medų, imbierą, ciberžolę, druską ir sutrinkite iki vientisos masės.
Formuokite rutuliukus, pavoliokite kakavoje ir sudėkite į indą arba į dėžutę. Triufelius dėkite šaltai bent valandai, tada patiekite.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė

Kalėdinis sūrio pyragas

1h 30min • Vidutinis