Gvakamolės padažas

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • avokadai
     4 vnt.
  • kalendros
     20 g
  • Chalapos paprika
     1 vnt.
  • mėlynasis svogūnas
     0,5 vnt.
  • žalioji citrina
     1 vnt.
  • maltas kuminas
     0,25 arbat. šaukštelis (-iai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Avokadus perpjaukite per pusę, išimkite kaulus, išskaptuokite minkštimą. Sudėkite jį į smulkintuvą, supilkite žaliosios citrinos sultis ir sutrinkite. 

Chalapos papriką nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinę sėklytes susmulkinkite. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite. Chalapos papriką, kalendras ir svogūnus sumaišykite su avokadais. 

Gvakamolę pagardinkite druska, pipirais ir kuminais.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.