Cukinijų, morkų ir varškės blyneliai

  • Paruošimas 15min ,  Gaminimas 15min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • cukinijos
     2 vnt.
  • morkos
     1 vnt.
  • raudonoji paprika (pasirinktinai)
     0,25 vnt.
  • kiaušiniai
     3 vnt.
  • kukurūzų miltai
     5 valg. šaukštas (-ai)
  • kepimo milteliai
     0,5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • druska
     0,5 arbat. šaukštelis (-iai)
  • biri varškė
     5 valg. šaukštas (-ai)
  • aliejus (kepimui)
     
  • natūralus jogurtas (pateikimui)
     200 g

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Cukinijas ir morką sutarkuokite. Tarkinius pagardinkite druska ir palikite 5 min. Rankomis išspauskite ir nupilkite išsiskyrusias sultis iš daržovių. 

Papriką supjaustykite labai smulkiais kubeliais. 

 Kiaušinius išplakite atskirame inde. 

 Į kiaušinių plakinį suberkite kukurūzų miltus, paruoštas daržoves, susmulkintą papriką, sukrėskite varškę. Į tešlą suberkite kepimo miltelius, druską. Viską gerai išmaišykite.

 Blynelius kepkite keptuvėje su aliejumi po 3 min. iš abiejų pusių. 

Blynelius patiekite karštus su jogurtu.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.