Čederio sausainiai

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Baltasis čederis COOMBE CASTLE
     200 g
  • Iki kambario temperatūros atšildytas sviestas
     200 g
  • Miltai
     320 g
  • Kajeno paprika
     0,25 arbat. šaukštelis (-iai)
  • Druska
     0,25 arbat. šaukštelis (-iai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Orkaitę įkaitinkite iki 200 ˚C. 

Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu sviestą suplakite iki grietinėlės konsistencijos.

 Įberkite miltų, Kajeno paprikų ir druskos – viską gerai išmaišykite. 

Suberkite smulkiai sutarkuotą čederį ir išminkykite. 

 Palikite tešlą 15 minučių pastovėti šaldytuve. 

 Iš tešlos suvoliokite nedidelius rutuliukus, dėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite orkaitėje 15 minučių. 

 Sausainukus patiekite atvėsintus iki kambario temperatūros arba sudėkite juos į orui nelaidžią dėžutę ir mėgaukitės, kada norite.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.