Aštri tailandietiška ryžių makaronų sriuba

  • Paruošimas 10min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Patiekalui reikės

  • vandens RIMI
     2 l
  • ryžių makaronų
     100 g
  • daržovių sultinio RIMI
     1 kubelis (-iai)
  • aitriosios paprikos
     10 g
  • šviežių ar šaldytų šparaginių pupelių RIMI
     150 g
  • didelės morkos
     1 vnt.
  • šviežio imbiero
     2 cm.
  • česnako
     1 skiltelė (-ės)
  • citrinų sulčių
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • druskos
     1 žiupsnelis (-iai)
  • cukraus
     1 žiupsnelis (-iai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Skani ir pilna tailandietiškų skonių sriuba. Puikiai tinka norint aštriai bei sušildančiai pasigaminti sriubą.

Ryžių makaronus paruoškite pagal instrukciją, nurodytą ant pakuotės.

Tada atskirai užvirinkite vandenį, įdėkite sultinį, smulkiai tarkuotas morkas, griežinėliais supjaustytas šparagines pupeles ir virkite 10–15 min.

Paskui sudėkite tarkuotą imbierą, smulkintą česnaką, aitriąją papriką, ryžių makaronus, įberkite druskos, cukraus, įpilkite citrinų sulčių ir pavirkite dar apie 5 min. Skanaus!

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.