Ant grotelių keptas bananas su šokoladu ir riešutais

  • Gaminimas 30min
  • Lengvas
Ant grotelių keptas bananas su šokoladu ir riešutais

Ingredientai

  • Bananai
     4 vnt.
  • Juodasis šokoladas RIMI
     50 g
  • Anakardžių riešutai RIMI
     100 g
  • Skystas medus
     1 šaukštas (-ai)

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Ant grotelių keptas bananas su šokoladu ir riešutais – tai lengvas ir skanus desertas, tinkantis visiems įvairiomis progomis. Ant grotelių keptas bananas yra pripildomas nuostabaus juodojo šokolado, stambiai kapotų anakardžių riešutų ir saldaus medaus.
Išilgai bananų per žievelę išpjaukite įpjovą. Kiekvieną bananą sudėkite ant aliuminio folijos gabalėlio ir sulenkite taip, kad būtų matoma pusė banano.
Stambiai sukapokite šokoladą. Sukapokite riešutus. Riešutus ir šokoladą paskirstykite bananuose. Ant viršaus užpilkite medaus.
Bananus dėkite ant grotelių ir palikite apie 10 minučių, kol šokoladas išsilydys ir bananai sušils.
Karštus bananus iš karto patiekite su nedideliu šaukšteliu, su kuriuo juos išskobėte. Prie šio deserto puikiai tinka vaniliniai ledai.

Panašūs receptai

Obuolių „spurgos“

10min • Lengvas

Rabarbarų čatnis

45min • Vidutinis