Ant grotelių keptas bananas su šokoladu ir riešutais
Gaminimas 30min
Lengvas
Ingredientai
Bananai
4vnt.
Juodasis šokoladas RIMI
50g
Anakardžių riešutai RIMI
100g
Skystas medus
1šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Ant grotelių keptas bananas su šokoladu ir riešutais – tai lengvas ir skanus desertas, tinkantis visiems įvairiomis progomis. Ant grotelių keptas bananas yra pripildomas nuostabaus juodojo šokolado, stambiai kapotų anakardžių riešutų ir saldaus medaus.
Išilgai bananų per žievelę išpjaukite įpjovą. Kiekvieną bananą sudėkite ant aliuminio folijos gabalėlio ir sulenkite taip, kad būtų matoma pusė banano.
Stambiai sukapokite šokoladą. Sukapokite riešutus. Riešutus ir šokoladą paskirstykite bananuose. Ant viršaus užpilkite medaus.
Bananus dėkite ant grotelių ir palikite apie 10 minučių, kol šokoladas išsilydys ir bananai sušils.
Karštus bananus iš karto patiekite su nedideliu šaukšteliu, su kuriuo juos išskobėte. Prie šio deserto puikiai tinka vaniliniai ledai.