Logo

Rimi

Atsisiųsk iš App Store

Atsisiųsk iš Google Play

Atsisiųsti Atsisiųsti
E-parduotuvė
  • Daugiau Mažiau
  • Rinkis sveikiau

    • „Rinkis sveikiau“ programa
    • Kriterijai
    • Produktai
    • Straipsniai
    • Receptai
  • Apie

    • Tvarumas
    • Apie Rimi
    • Naujienos
    • Kiekvieną dieną geriau
    • Parduotuvių formatai
    • Vadovų komanda
    • Istorija
    • Kontaktai
  • Karjera
  • Parduotuvės
  • Kontaktai
  • Lojalumo programa
  • Sąskaitos
  • Dovanų kortelė
  • Socialinė kortelė
  • Tiekėjams
Prisijungti
  • Akcijos
  • Leidiniai
  • Receptai
  • Gera kaina kasdien
  • Tinklaraštis
  • Programėlė
  • Daugiau

    • Asortimentas
    • Šviežumu pasirūpinta
    • Apsipirk patogiai
    • Gaminu, neišmetu
    • Auk, Lietuva
  • Daugiau Mažiau
      • Prisijungti
      • E-parduotuvė
      • Akcijos
      • Leidiniai
      • Receptai
      • Gera kaina kasdien
      • Tinklaraštis
      • Programėlė
      • Daugiau

        • Daugiau

        • Asortimentas
        • Šviežumu pasirūpinta
        • Apsipirk patogiai
        • Gaminu, neišmetu
        • Auk, Lietuva
      • Rinkis sveikiau

        • Rinkis sveikiau

        • „Rinkis sveikiau“ programa
        • Kriterijai
        • Produktai
        • Straipsniai
        • Receptai
      • Apie

        • Apie

        • Tvarumas
        • Apie Rimi
        • Naujienos
        • Kiekvieną dieną geriau
        • Parduotuvių formatai
        • Vadovų komanda
        • Istorija
        • Kontaktai
      • Karjera
      • Parduotuvės
      • Kontaktai
      • Lojalumo programa
      • Sąskaitos
      • Dovanų kortelė
      • Socialinė kortelė
      • Tiekėjams
    • Apie
    • Mėsos rūšys
    • Verta žinoti

    Kaip mėsai suteikti skonio?

    Norint mėsai suteikti daugiau skonio, patariame rinktis marinavimą, sūdymą, glaistymą, taip pat išbandyti Rub prieskonių mišinį.

    Kaip skaniai paruošti mėsą?

    Ką daryti, kad troškinys būtų sultingas, o kepsnys – ypatingai minkštas?

    Kokio skonio yra gera mėsa?

    Vieniems patinka riebi, išraiškingo skonio mėsa, kitiems – švelni ir sultinga.
     

    Kokia turi būti tinkama mėsos vidaus temperatūra?

    Vidaus temperatūra yra mėsos gabalo storiausios centrinės dalies temperatūra.

    Mėsa vakuume?

    Maisto produktų, tarp jų ir mėsos, pakavimas pasitelkiant vakuumą, padeda gerai išlaikyt produktų skonį ir formą, jų nebūtina suvartoti čia ir dabar.

    Klientų aptarnavimas

    Siųsti žinutę Skambinti 8 800 29 000
    Klientų aptarnavimas (8:00–21:00)

    Privatumo politika Slapukų nustatymai

    Klientų aptarnavimas

    info.lt@rimibaltic.com
    Klientų aptarnavimas (8:00–21:00)
    8 800 29 000
    Google Play Store Apple App Store App Gallery
    2023
    Visos teisės saugomos | Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo Nr. 130018164

    Apie

    • Apie „Rimi“
    • Naujienos
    • Karjera
    • Tvarumas
    • Kiekvieną dieną geriau
    • Parduotuvių formatai
    • Vadovų komanda
    • Istorija
    • Parduotuvės
    • Kontaktai

    Akcijos ir žaidimai

    • Savaitinės akcijos
    • Žaidimai

    Apsipirk patogiai

    • E. parduotuvė
    • Programėlė
    • Sąskaitos išrašymas
    • Socialinė kortelė

    Rinkis sveikiau

    • Programa
    • Apie kriterijus
    • Produktai
    • Straipsniai
    • Receptai
    • Edukacinė laida „Rinkis Sveikiau“

    Asortimentas ir įkvėpimas

    • Receptai
    • Tinklaraštis
    • Asortimentas

    Mano Rimi

    • Apie „Mano Rimi“ programą
    • Asmeniniai pasiūlymai
    • „Mano šeimai“ programa

    Teisinė informacija

    • Privatumo politika
    • Slapukų nustatymai
    • Pranešėjų apsauga

    Sekite mus