Žuvies takai

  • Paruošimas 25min ,  Gaminimas 5min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • kukurūzų krepšeliai
     12 vnt.
  • žuvies filė (tinka menkė, plekšnė, tilapija)
     800 g
  • aliejus
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • takų prieskoniai
     1 pakuotė (-ės)
  • gvakamolė (maždaug iš 2 avokadų)
     12 valg. šaukštas (-ai)
  • raudonasis svogūnas
     0,5 vnt.
  • pomidorai
     3 vnt.
  • aisbergo salotos
     0,5 gūžė (-ės)
  • kalendros
     20 g
  • Chalapos paprika
     0,5 vnt.
  • žaliosios citrinos
     2 vnt.

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 12 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

 Žuvies filė paskaninkite takų prieskoniais. Įkaitinkite keptuvę su šlakeliu aliejaus ir dėkite žuvį kepti. Apkepkite iš abiejų pusių po 2–4 min. 

 Salotas susmulkinkite juostelėmis. Pomidorus nuplaukite ir supjaustykite kubeliais, kalendras sukapokite. Svogūną nulupkite ir susmulkinkite kubeliais. 

 Imkite kukurūzų krepšelius, dėkite į juos menkę, salotas, gvakamolę, svogūną, kalendras, pomidorus. 

 Žaliąsias citrinas supjaustykite ketvirčiais ir prieš pradėdami valgyti takus, apšlakstykite juos citrinų sultimis.
 

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!

Panašūs receptai

Buritai su jautiena

50min • Vidutinis

Enčilados su vištiena

40min • Vidutinis
Slapukai padeda užtikrinti, kad ateityje Jūsų apsilankymai šioje svetainėje būtų patogesni. Toliau naršydami šiame puslapyje Jūs sutinkate su šio puslapio slapukų taisyklėmis.