Skrebutis su pievagrybiais ir šparagais
-
Gaminimas 20min
-
Lengvas

Ingredientai
Ingredientai
-
raudonasis svogūnas1 vnt.
-
pievagrybiai450 g
-
sviestas1 šaukštas (-ai)
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
-
petražolės (džiovintos)2 šaukštelis (-iai)
-
šparagai250 g
-
skrebutis (batono riekelė)4 vnt.
Instrukcijos
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Išvirkite šparagus sūdytame vandenyje.
Nulupkite svogūną ir supjaustykite žiedais. Tada supjaustykite pievagrybius ir viską kepkite keptuvėje su sviestu.
Paskrudinkite skrebučius, uždėkite virtus šparagus ir pievagrybius su svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.
Panašūs receptai
Tipas
Pagrindinis patiekalas
Sriubos
Salotos
Troškiniai
Apkepai
Pyragai
Konservacija
Glotnučiai
Blynai
Padažai
Dubuo („bowl“)
Pagrindinis ingridientas
Mėsa
Kiauliena
Jautiena
Aviena
Triušiena
Paukštiena
Žuvis ir jūros gėrybės
Ryžiai
Daržovės
Makaronai
Sūris
Miltiniai patiekalai
Vaisiai ir uogos
Pieno produktai
Lašiša