Mini blynukų bokšteliai su varškės kremu

  • Paruošimas 20min ,  Gaminimas 20min
  • Lengvas

Ingredientai

Ingredientai:

  • Kiaušiniai
     1 vnt.
  • Vanduo arba pienas
     200 ml
  • Blynų ir vaflių mišinys be gliuteno
     250 g
  • Aliejus
     1 šlakelis (-iai)
  • Mandarinas
     3 vnt.
  • Šviežios mėtos
     2 lapas (-ai)
  • Varškė
     250 g
  • Minkštasis sūris
     100 g
  • Cukraus pudra
     2 valg. šaukštas (-ai)
  • Vanilinis cukrus
     1 valg. šaukštas (-ai)

Instrukcijos

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Blynukus iškepkite, kaip nurodyta instrukcijoje ant blynų ir vafl ių mišinio be gliuteno pakelio. Iškepę leiskite blynukams atvėsti.

Tuo tarpu visus varškės kremui skirtus ingredientus sudėkite į vidutinio dydžio dubenį. Išplakite juos elektriniu maišytuvu iki vientisos masės (arba pertrinkite masę per sietelį).

Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį su plačiu antgaliu.

Kiekvienam bokšteliui atidėkite po tris blynukus. Tada pertepkite visus sluoksnius, sulipdydami trijų aukštų bokštelius. Ant viršaus užpurkškite kremo.

Nuo nuluptų mandarinų skiltelių nuimkite baltas plėveles – turi likti skiltelės be odelių. Papuoškite mandarinų skiltelėmis blynukų bokštelius. Spalvingumo, gaivos ir aromato bokšteliams suteiks ant viršaus įsmeigti šviežių mėtų lapeliai.

Įvertink, kaip tau patiko receptas Ačiū už įvertinimą!