Datulių ir žemės riešutų saldainiai

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Datulių ir žemės riešutų saldainiai

Ingredientai

  • Datulės Medjoul arba Juicy
     
  • Traškus žemės riešutų kremas RIMI
     2 šaukštas (-ai)
  • Ruginiai džiūvėsėliai
     2 šaukštas (-ai)
  • Šokoladas kepimui ICA
     60 g
  • Sviestas Rimi
     20 g
  • Kepintos sūditos pistacijos RIMI
     1 sauja (-os)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 4 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Lengvai pagaminamas desertas puikiai tiks ir dovanoms.

Įpjaukite datulę ir išimkite kauliuką.

Ruginius duonos paplotėlius susmalkite ir sumaišykite su žemės riešutų sviestu.

Pripildykite datules žemės riešutų kremo mase ir užlenkite.

Šokoladą ištirpinkite karšto vandens vonelėje, su sviestu arba aliejumi ir supilkite ant datulių.

Pabarstykite kapotomis pistacijomis.

Palaikykite šaldykite, kol šokoladinis glajus sustings.

Panašūs receptai

Ieva Mateikienė
Tinklaraščio „Monologue About Food“ autorė