Baltojo šokolado putėsiai su dribsniais ir uogiene

  • Gaminimas 20min
  • Lengvas
Baltojo šokolado putėsiai su dribsniais ir uogiene

Ingredientai

  • Tofu
     340 g
  • Veganiškas baltasis šokoladas
     100 g
  • Klevų sirupas
     2 šaukštas (-ai)
  • Dribsniai su uogomis
     4 šaukštas (-ai)
  • Braškių uogienė be cukraus
     2 šaukštas (-ai)

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 2 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Šokolado plytelę sulaužykite į mažesnius gabalėlius ir sudėkite į dubenį.

Padėkite dubenį ant puodo su šiltu vandeniu, kad šokoladas ištirptų.

Šokoladą atidėkite į šalį, kad atvėstų iki kambario temperatūros.

Tofu ir klevų sirupą dėkite į trintuvą ir plakite, kol susidarys kreminė masė.

Palaipsniui pilkite ištirpintą šokoladą ir toliau maišykite.

Masę dėkite į šaldytuvą bent valandai.

Patiekite su dribsniais ir braškių uogiene.

Panašūs receptai