Atrask vištienos subtilybes

Rinkis sveikiau • 2018 m. Balandžio 11 d.
Svarbu žinoti, kad...

Pasitaiko, kad pagaminta vištienos krūtinėlė būna sausoka. Norint, kad paukštiena išliktų sultinga, tereikia į verdantį vandenį įpilti šiek tiek citrinos sulčių arba obuolių acto – tai suteiks vištienai purumo ir lengvumo.

✓ Prieš gamindami atšaldytą vištieną, palaikykite ją keletą valandų vandenyje su actu. Tai suteiks švelnesnį skonį.

✓ Vištieną suvyniokite į actu suvilgtą rankšluostį – taip ją ilgiau išlaikysite šviežią.

✓ Vištienos sultinys – ne tik skanu, bet ir naudinga organizmui. Lengvai virškinama sriuba tiks silpnam skrandžiui, o sultinyje esantis lizozimas stiprins imunitetą.


Populiarūs straipsniai

Svarbu!

Informaciją apie tai, kokią mažiausią kainą per 30 dienų laikotarpį iki kainos sumažinimo „Rimi“ taikė leidinyje nurodytoms negreitai gendančioms prekėms rasite e. parduotuvėje ir prekybos vietose (atitinkamos prekės kainolapyje).