Užkandukai su kamembero sūriu ir smidrais
-
Gaminimas 25min
-
Lengvas

Ingredientai
-
šaldyta sluoksniuota tešla500 g
-
smidrai200 g
-
sūris „Camembert“250 g
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Padažui:
-
klevų sirupas3 šaukštas (-ai)
-
citrina (išspausti sultis)2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Šaldytą sluoksniuotą tešlą dėkite ant kepimo popieriaus ir palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Tešlą supjaustykite stačiakampiais. Ant kiekvieno kepto tešlos stačiakampio dėkite smidrų, sūrio, pašlakstykite aliejaus, pabarstykite druskos ir pipirų. Tešlos stačiakampius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir šaukite į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 12 minučių.
Dubenyje sumaišykite klevų sirupą su citrinos sultimis.
Padažu apšlakstykite iškeptus užkandukus.