Užkandukai su kamembero sūriu ir smidrais
-
Gaminimas 25min
-
Lengvas
![Užkandukai su kamembero sūriu ir smidrais](https://res.cloudinary.com/rimibaltic-web/image/upload/b_white,c_fill,f_auto,h_675,q_auto,w_1200/v2024072605/web-cms/R14458.jpg)
Ingredientai
-
šaldyta sluoksniuota tešla500 g
-
smidrai200 g
-
sūris „Camembert“250 g
-
druskapagal skonį
-
pipiraipagal skonį
Padažui:
-
klevų sirupas3 šaukštas (-ai)
-
citrina (išspausti sultis)2 šaukštas (-ai)
Gaminimo eiga
Pravartu žinoti
Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.
Tešlą supjaustykite stačiakampiais. Ant kiekvieno kepto tešlos stačiakampio dėkite smidrų, sūrio, pašlakstykite aliejaus, pabarstykite druskos ir pipirų. Tešlos stačiakampius sudėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir šaukite į įkaitintą iki 190 °C orkaitę. Kepkite apie 12 minučių.
Padažu apšlakstykite iškeptus užkandukus.