Ožkų pieno sūrio ir kepintų svogūnų laiškų užkandis

  • Gaminimas 35min
  • Lengvas
Ožkų pieno sūrio ir kepintų svogūnų laiškų užkandis

Ingredientai

  • svogūnų laiškai
     50 g
  • ožkų pieno sūris „Capricho Mini from goat milk“
     290 g
  • lydytas sviestas
     4 šaukštas (-ai)
  • druska
      pagal skonį
  • pipirai
      pagal skonį
  • rožinių pipirai
      papuošimui
  • krekerių su sezamų sėklomis „Elephant“
      pateikimui

Gaminimo eiga

Pravartu žinoti

Šis receptas yra skirtas 6 porcijoms. Porcijų kiekio keitimas automatiškai pakeičia ir reikiamų ingredientų kiekį. Kai kuriais atvejais tai gali turėti įtakos kepimo/virimo trukmei.

Svogūnų laiškus supjaustykite ir apkepkite su lydytu sviestu. Dubenyje sumaišykite ožkų pieno sūrį su apkeptais svogūnų laiškais.
Iš gautos sūrio ir laiškų masės formuokite rutuliukus.
Rutuliukus dėkite ant krekerių ir palikite šaltai apie 20 minučių.
Papuoškite rožiniais pipirais.

Panašūs receptai

Sūrūs varškėčiai

15min • Lengvas

Bandelės su avietėmis

2h 30min • Lengvas

Ožkos sūrio pica

13min • Lengvas