2019 m. pirmąjį ketvirtį „Gelbėkit vaikus“ dienos centrams – per 13 tūkst. eurų paramos

2019 m. Balandis 25 d.
2019 m. pirmąjį ketvirtį „Rimi“ pirkėjai organizacijai „Gelbėkit vaikus“ paaukojo per 13 tūkst. Eur paramos.

Didžiąją dalį šios sumos – 10 tūkst. 663 Eur – per pirmuosius tris 2019 m. mėnesius „Rimi“ pirkėjai paaukojo skirdami paramai dalį savo „Mano Rimi“ kortelėje sukauptų pinigų. Primename, kad paaukoti organizacijai gali kiekvienas „Rimi“ pirkėjas, skirdamas 25 proc., 50 proc., 75 proc. ar 100 proc. „Mano Rimi“ kortelėje sukauptų pinigų.

Be to, dar per 2,5 tūkst. Eur paramos „Gelbėkit vaikus“ dienos centrams šiemet surinkta pirkėjams aukojant per aukų dėžutes, įrengtas prie kasų „Rimi“ parduotuvėse.

Didžiausią paramos dalį organizacija „Gelbėkit vaikus“ skiria vaikų dienos centrams, kuriuos lanko vaikai iš sunkumų patiriančių šeimų, išlaikyti. Dienos centruose vaikai ne tik leidžia laisvalaikį saugioje aplinkoje, bet ir yra pamaitinami, sušildomi, dalyvauja išvykose bei stovyklose.

„Nuoširdžiai vertiname organizacijos „Gelbėkit vaikus“ ir „Rimi“ draugystę. Tai yra vienas seniausių bei ištikimiausių mūsų organizacijos partnerių, kuriuo labai pasitikime. Tik bendradarbiaudami su „Rimi“ galime būti ramūs, kad galėsime tesėti sunkiausiai gyvenantiems Lietuvos vaikams ir šeimoms duotą pažadą – niekada nepalikti jų vienų“, – sako organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vadovė Rasa Dičpetrienė.


Populiarūs straipsniai