2018 m. paskutinį ketvirtį „Rimi“ pinigais vaikams paaukota per 11 tūkst. eurų

2019 m. Sausis 28 d.
2018 m. paskutinįjį ketvirtį „Rimi“ pirkėjai organizacijai „Gelbėkit vaikus“ paaukojo per 11,6 tūkst. Eur paramos.

Tokią sumą per tris paskutinius 2018 m. mėnesius „Rimi“ pirkėjai paaukojo skirdami paramai dalį savo „Mano Rimi“ kortelėje sukauptų pinigų. Žinia, paaukoti organizacijai gali kiekvienas „Rimi“ pirkėjas, skirdamas 25 proc., 50 proc., 75 proc. ar 100 proc. „Mano Rimi“ kortelėje sukauptų pinigų.

Didžiausią paramos dalį organizacija „Gelbėkit vaikus“ skyrė vaikų dienos centrams, kuriuos šiuo metu lanko apie tūkstantį vaikų iš sunkumų patiriančių šeimų, išlaikyti.

„Daugiausia rėmėjų pinigų skyrėme Akmenės vaikų dienos centro „Akmenėliai“ išlaikyti. Tai yra vienas didžiausių organizacijos „Gelbėkit vaikus“ kuruojamų vaikų dienos centrų, kurį kasdien aplanko apie 50 vaikų. Taip pat rėmėme naujai Klaipėdoje įsteigtą dienos centrą „Liberi“. Tai yra tik 4-asis vaikų dienos centras tokiame dideliame mieste, kaip Klaipėda, ir jos vaikams jis labai reikalingas. Dienos centro išlaikymas didmiestyje kainuoja daugiau, valstybės palaikymo iš viso neturėjome, tad „Rimi“ aukotojų lėšos buvo gyvybiškai svarbios“, – teigė Rasa Dičpetrienė, „Gelbėkit vaikus“ generalinė direktorė.

Kitos „Rimi“ pirkėjų paaukotos lėšos buvo skirtos kitiems organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrams palaikyti, jų būtiniausioms reikmėms užtikrinti, o taip pat – garantuoti vaikams ir šeimoms teikiamos pagalbos skaidrumą bei pastovumą.


Populiarūs straipsniai