Grįžti į skelbimą

Snežana

Savo kelią pradėjusi 2004 m. rudenį „Rimi Mylia“, metus Snežana dirbo salės darbuotoja saldžios bakalėjos skyriuje, kur įgijo patirties, leidusios toliau kopti karjeros laiptais. Ji to nesitikėjo, bet niekada nenustojo siekti daugiau: vadovavo PC „Rimi Pilaitė“, biure dirbo šviežių daržovių produktų kategorijos vadove, kol galiausiai tapo regiono vadove.

„Mane veža naujovės, o žmonių, su kuriais dirbu, pasitikėjimas, palaikymas ir įvertinimas skatina augti“, – sako Snežana.

Mažmeninės rinkos dinamika ir noras ieškoti sprendimų Snežaną veda pirmyn, juk kaip sako ji, kiekvienas „Rimi“ turi pasirinkimą – ar laukti, kol tave pastebės, ar pačiam atrasti aukštesnę kalno viršūnę ir užkopus pasidžiaugti, kad ją įveikei.

„Jei kažkas neveikia – galima nuolat ieškoti kaltų arba pačiam drąsiai imtis atsakomybės ir kiekvienos dienos pabaigoje savęs paklausti: ar tai, ką šiandien nuveikiau, padėjo man tapti profesionalesniu kompanijos darbuotoju? Jei tavo atsakymas teigiamas – tik laiko klausimas, kada teks žengti dar vieną žingsnį savo tikslo link“.